Proiectul privind data alegerilor locale – dezbătut de Camera Deputaţilor

  de Special Arad | 8 iulie 2020, 8:09 AM | Politikos

  0

  Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie va intra miercuri în dezbaterea Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

  Biroul permanent al Camerei a stabilit, marţi, că plenul se va întruni miercuri, de la ora 11,00, pentru a discuta acest proiect şi pentru votul final.

  Anterior, comisiile de specialitate sunt programate în şedinţă pentru întocmirea raportului.

  Senatorii au adoptat marţi propunerea legislativă UDMR privind stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie.

  S-au înregistrat 81 de voturi “pentru”, 8 ”împotrivă” şi 39 de abţineri. Proiectul pe aceeaşi temă al Guvernului a fost respins de plenul Senatului. Unele articole au fost preluate în varianta finală a proiectului adoptat, care urmează acum să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor – for decizional în acest caz.

  sursa: Hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.