Program mai scurt în centrele de vaccinare din municipiu. Vezi în ce interval orar vor funcționa

  de Special Arad | 16 iunie 2021, 5:51 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Primăria Municipiului Arad anunță că orarul centrelor de vaccinare amenajate în municipiu suferă unele modificări, începând de miercuri, 16 iunie 2021.

  Astfel, centrul de vaccinare amenajat în cartierul Micălaca, pe strada Crinului nr. 16, va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 14.00-17.00. Tipul de vaccin administrat este Moderna.

  Centrul de vaccinare din Aradul Nou, situat pe Calea Timișorii nr.39, va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, între orele 8.00-14.00. Imunizarea se face aici cu serurile Pfizer și
  Astra Zeneca.

  Tot cu aceste seruri se realizează imunizarea celor care aleg centrul amenajat în incinta Cinematografului Arta, de pe strada Vasile Alecsandri nr.2. Acesta este deschis zilnic între orele 12.00 – 18.00.

  Centrul de vaccinare din incinta Cinematografului Grădiște (strada Petru Rareș nr.25) va fi deschis de luni până duminică între orele 8.00-16.00. Imunizarea se face cu serurile Pfizer și Johnson.

  Cine alege pentru imunizare Cinema Solidaritatea din cartierul Gai, e bine să știe că aici se folosește numai serul Pfizer, iar programul este de luni până sâmbătă între orele 9.00-15.00, iar duminica centrul de vaccinare este deschis între orele 12.00 – 18.00.

  Centrul de vaccinare de pe strada Predeal nr.8A va fi deschis în fiecare zi a săptămânii în intervalul orar 9.00-12.00. Două seruri sunt folosite pentru imunizare: Johnson și Astra Zeneca.

  Caravana mobilă de vaccinare din parcarea Kaufland asigură imunizarea cu Pfizer, între orele 8.00-16.00, iar singurul Drive Thru din municipiu, este deschis zilnic între 8.00 -20.00.

  Două echipe mobile arondate la Centrele Fixe de Vaccinare Arta și Grădiște vor asigura în continuare imunizarea la cerere, cu tipul de ser dorit atât în cazul personalului din firme, cât și la domiciliu.

  Cei care doresc să se vaccineze prin intermediul echipelor mobile de vaccinare se pot înscrie apelând numerele de telefon: 0783 121 105 sau 0257 254 923. Aceștia sunt rugați să le furnizeze operatorilor adresa exactă și un număr de telefon. Ulterior vor fi contactați în vederea stabilirii zilei și intervalului orar în care echipa de vaccinare va ajunge la domiciliul solicitanților.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.