miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un important producător de componente auto închide o fabrică din România. Angajații, transferați la Arad

  de - | 4 mai 2024, 9:18 AM | Naţional | Topic special

  1

  Grupul german Leoni, unul dintre cei mai importanți producători de componente auto, închide o fabrică din România. Reprezentanții companiei spun că fabrica din Luduș, județul Mureș, unde lucrează 200 de oameni, va fi închisă din cauza scăderii comenzilor, pe fondul încetinirii tranziției spre vehiculele electrice și a reducerii producției constructorilor auto.

  Angajații fabricii din Luduș sunt îngrijorați deoarece li s-ar fi oferit doar două opțiuni: transferul la fabrica din Arad sau demisia.

  În schimb, reprezentanții companiei spun că angajații se pot muta la fabricile din Bistrița și le va oferi transport gratuit de la Luduș. Dar, până îi vor putea integra, vor fi detașați la fabrica din Arad și le va oferi cazare și bonus de relocare.

  Leoni este prezent din anul 1999 România, iar în prezent are 10 fabrici și 12.000 de angajați, adică mai mult de 10% din forța globală a grupului.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.