Proces de răsunet. O româncă îi cere soțului, în urma divorțului, cel puțin 1 miliard de dolari

  de Special Arad | 10 iulie 2022, 9:19 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Soţia româncă a lui John Paulson (66 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi investitori de pe Wall Street, îl dă în judecată şi cere cel puţin 1 miliard de dolari, susţinând că acesta încearcă să ascundă miliarde de dolari în procesul de divorţ, potrivit Adevărul. Românca Jenica Paulson (50 de ani) este născută în Galaţi.

  Aceasta susţine că „un grup de agenţi şi consilieri” au lucrat pentru a finanţa trei trusturi, pentru a se asigura că ea nu va primi „partea ei corectă şi echitabilă din active”, la finalul unei căsătorii de 22 de ani. Ei au împreună două fiice adolescente.

  „Doamna Paulson a fost o soţie loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin implementarea unui plan pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei şi astfel de a restricţiona accesul doamnei Paulson la ele” se arată în plângere.

  „În timp ce doamna Paulson a fost o soţie loială, soţul ei nu a manifestat aceeaşi fidelitate”, a spus ea în plângere.

   

  Sursa foto: Yahoo.Finance

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.