Procedura prin care va încerca ANAF să recupereze datoriile la firmele aflate în insolvență, în Monitorul Oficial

  de Special Arad | 17 aprilie 2019, 8:13 AM | Naţional

  0

  Ordinul ANAF nr. 942/2019, care aprobă procedura privind cesiunea crențelor bugetare datorate de debitorii aflați în procedura insolvenței, a fost publicat în Monitorul Oficial, anunță HotNews.ro Această procedură se referă la creanțele bugetare înscrise de organul fiscal în tabelul definitiv de creanțe, rămase nestinse la data încheierii contractului de cesiune și se aplică pentru debitorii aflați în procedura insolvenței conform Legii nr. 85/2014, cu modificări ulterioare, susține consultantul fiscal Adrian Bența.
  Potrivit acestuia, ordinul stabilește următoarele etape ale procedurii:
  -Procedura și comisia de selecție a cesionarului;
  -Încheierea contractului de cesiune:
  -Nivelul garanțiilor;
  -Modelele formularelor utilizate în cadrul procedurii, cum sunt: Referatul privind demararea procedurii, Oferta privind cesiunea creanțelor bugetare, model Contract de cesiune a creanțelor bugetare.
  Citește pe Hotnews.ro care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească creanțele bugetare pentru a putea fi supuse cesiunii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.