Prinț și cerșetor de Rusia! O femeie de serviciu a câștigat primăria :„Nu am făcut nimic”

  de - | 1 octombrie 2020, 9:05 AM | Internaţional

  0

  (foto: Consiliul Local Povalikhino)

  În ultimii patru ani, Marina Udgodskaya a șters praful și a spălat cu mopul în birourile clădirii administrației locale din Povalikhino, o localitate rurală din Rusia.

  Acum, femeia de serviciu în vârstă de 35 de ani șterge praful de pe scaunul șefului pentru a se așeza pe el, după ce a câștigat alegerile de la începutul lunii, la care a participat doar pentru ca fostul șef să fie ales din nou. Pentru că nimeni din sat nu s-a înscris pentru a fi contracandidatul lui Nikolai Loktev, care reprezintă partidul pro-Kremlin Rusia Unită, chiar el a convins-o pe doamna Udgodskaya să își depună candidatura și să fie „rivala” lui, pentru a asigura cerința minimă de doi candidați, așa cum spune legea, potrivit BBC.

  Acesta, însă, nu s-a gândit nici măcar o secundă că femeia îl va înving.

  „Nikolai Loktev a crezut că nimeni nu o va vota și el va rămâne în funcție. Dar oamenii s-au săturat și au ieșit la vot și au ales-o pe Marina Udgodskaya”, a declarat pentru BBC un membru al comisiei electorale locale.

  „El a fost uimit și ea a fost uluită!”, a mai spus o femeie din localitate, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea. Ea a mai spus că l-a auzit personal pe Loktev cerându-i femeii de serviciu să conteste rezultatul.

  Doamna Udgodskaya a fost asaltată telefoane după ce victoria ei surpriză a ajuns știre națională.

  „Nu am făcut nimic”
  Acum, femeia nu mai răspunde la telefon și încearcă să evite lumea până la sfârșitul acestei săptămâni, când va fi instalată oficial în funcție.

  Dar, într-un interviu dat mai devreme, a apărut copleșită de victoria ei, descriindu-se drept o „falsă” candidată, care „nu era pregătită” pentru o promovare atât de uriașă.

  „Nu credeam că oamenii mă vor vota”, a declarat ea pentru canalul de știri Telegram Podyom. „Nu am făcut nimic!”, a mai completat ea.

  Chiar și așa, ea a câștigat aproape 62% din voturi, în timp ce șeful ei a obținut doar 34%. 30 de sate se află sub umbrela administrației pe care o va conduce de acum Marina Udgodskaya.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.