joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania. Este condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

  de - | 28 noiembrie 2023, 9:10 PM | Naţional

  0

  Primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins în Germania. Polițiștii germani l-au reținut marți seara la Augsburg, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi poliţia germană, scrie Adevarul.ro.

  „În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional”, precizează Poliția Română.

  Probabil că primarul a și fost „altoit” cum trebuie de polițiștii germani (vezi poza de mai jos), fiindcă s-a opus reținerii.

  Primarul a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

  Pe numele edilului există un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

  Cătălin Cherecheș

  Sursa: Adevarul.ro

  Citește și:

  Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat la 5 ani de închisoare

  Evadează după 8 ani multe valori, dar ne rămân altele, cu întrebări cu tot

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.