joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cherecheș neagă că s-ar fi opus arestării. Cum explică sângele de pe față din momentul reținerii

  de - | 4 decembrie 2023, 2:17 PM | Naţional

  1

  Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, neagă că s-a opus în momentul în care a fost reținut în Germania. În schimb, avocatul lui susține că intervenția polițiștilor a fost dură, fapt pentru care Cherecheș s-a ales cu răni.

  Aflat în închisoare în Germania, fostul edil din Baia Mare. Cătălin Cherecheș, și-a angajat un avocat cu care speră să anuleze sentința primită în România. Între timp, fostul avocat din România a vorbit despre rănile provocate de Cherecheș, așa cum i le-a explicat Cherecheș.

  ”Am înțeles că este confirmat inclusiv de altă persoană, care am înțeles că a fost prezentă la momentul respectiv, este exclusă o opoziție o sustragere de la încătușare a domnului Cherecheș. Se pare că a fost o intervenție directă a autorităților germane oarecum mai exigentă, date fiind informațiile că domnul Cherecheș ar fi o persoană care a părăsit în anumite condiții teritoriul României și probabil dumnealor nu au vrut să riște”, spune Răzvan Doseanu, avocatul lui Cătălin Cherecheș, potrivit digi24.

  Fostul primar are o strategie de a scăpa de închisoare, construindu-și apărarea pe faptul că judecătoarea care l-a condamnat trebuia să fie înlăturată din acest dosar, având în vedere că s-a încercat mituirea ei de către socrii lui Cherecheș.

  Cătălin Cherecheș

  foto: captură Antena 3

   

  sursa: Știri pe surse

  Citește și: Primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania. Este condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.