Primăria consolidează și extinde digul falezei Mureșului

  de Raluca Medeleanu | 22 iulie 2020, 2:00 PM | Știri Arad

  2

  (foto: Călin Bibarț / Facebook)

  Primăria municipiului Arad a trimis muncitorii pe faleza Mureșului pentru a demara lucrările de refacere a digului și de amenajare a zonei malului.

  În aceste zile, muncitorii sunt în dreptul cartierului Alfa unde consolidează și extind structura digului.

  De asemenea, amintim că în decursul lunii trecute au fost înlocuiți stâlpii de iluminat, acum digul fiind luminat cu LED-uri.

  Menționăm că planurile pentru punerea în valoare a falezei Mureșului au fost anunțate de municipalitate încă din 2017 când au fost prezentate patru mari proiecte pentru a atinge acest țel: amenajarea zonei dintre Parcul Copiilor și Podul Decebal, un parc nou în Micălaca 300 (de lângă podul de tren), pasarela pietonală de la Trei Insule și o nouă faleză între Podul Traian şi podul de la autostradă. Momentan, toate aceste planuri, mai puțin acest prim pas de reparare a digului, au rămas împotmolite în birocrație. Rămâne de văzut cât timp va mai trece până când faleza Mureșului va fi așa cum e descrisă că va arăta pe foaie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.