Primăria Arad: „sistemele de evacuare a apelor pluviale au făcut față cu dificultate debitelor mari”

  de Special Arad | 13 iunie 2016, 11:20 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad a trimis un comunicat prin care își cere scuze locuitorilor orașului pentru inundațiile produse pe străzile orașului, mărturisind că sistemele de evacuare a apei abia au făcut față ploii de ieri:

  Municipiul Arad a fost în această după-amiază cod meteo portocaliu.  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică după amiaza o atenţionare Cod Portocaliu de ploi însemnate cantitativ pentru judeţul Arad. În jurul orei 17 în Municipiul Arad într-un interval de aproximativ 30 de minute precipitațiile căzute au depășit 35 litri/metru pătrat. În aceste condiții, în unele zone din oraș sistemele de evacuare a apelor pluviale au făcut față cu dificultate debitelor mari și s-au înregistrat acumulări de apă pe carosabil: în zona Bd.Titulescu –pasaj și Gemi Center, la sens giratoriu Sânicolaul Mic, precum și în unele puncte din cartierul Bujac.

  Reprezentanții serviciilor edilitare ale Primăriei Arad împreună cu echipaje ale Companiei de Apă au intervenit cu utilaje și personal pentru evacuarea apelor pluviale iar echipaje ale Poliției Locale au asigurat dirijiarea circulației auto în zonele respective. Intervențiile continuă, iar echipele edilitare rămân mobilizate. Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul apărut”.

  (sursa foto: Facebook)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.