joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Aradul e înghițit de apă după furtuna de nici o oră | Foto / Video

  de Special Arad | 3 iunie 2018, 8:22 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  14

  Așa cum începem deja să ne obișnuim, la fiecare rupere de nori, Aradul ajunge „sub apă”. Ploaia intensă de nici o oră a lăsat orașul să pară desprins dintr-o pictură cu Veneția. Străzile par inexistente, căci canalizarea e atât de „bine” făcută încât apa stagnează pe asfalt în loc să se scurgă prin gurile de canalizare.

  Ba mai mult, sunt anunite locuri în care efectiv an de an, la o ploaie banală de vară, partea carosabilă devine un veritabil lac. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, firește, în celebra zonă din Micălaca, la pasaj și la Gemi Center, așa s-a întâmplat și în zona magazinului Jumbo.

  Menționăm că circulația rutieră a fost afectată până când echipajul responsabil a reușit să tragă apa cu motopomele.

  Update

  Furtuna nu a făcut ravagii doar în municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem se pare că se află sub apă și străzile lăturalnice și cele din cartierele noi ale comunei Vladimirescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. totusi e bine.

   Standardele lucrărilor sunt cele mai înalte posibile, realizarea exemplara.

   Se putea și mai rău! Se putea ca in orice moment un stol de lebede sa cuibărească pe noua lucrare denumită generic “ reabilitare piscina zona 300 “

   Ah! Scuze! E sosea!

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Și unde mai pui ca PSD e de vina ca tovarășu primar a dat greș cu lucrările.
   Votațil arădeni ca faceți bine sunteți pe primul loc la taxe și pe ultimul la realizari
   PS sa nu credeți ca sunt PSD ist e vorba marelui inegalabilul inginer constructor de Brad cu influente oltenești pricopsit în Arad.

   +5 voturi
   +1
   -1
   • @WTF:
    …ai ramane socat cati PSD-isti sunt infratiti cu primaru’ cand vine vb de bani…naivi ca tine cred ca se „razboiesc” intr-adevar. La fel de adevarat este „razboiul”dintre ALDE Arad si Falca…cat sunt de acizi Purcaru si Calimente cand vine vb de iesitu’ in public!

    Toate astea ma duc cu gandu’ la injuraturile dintre Copos si Becali de la tv …si petrecerea de Anu’Nou de dupa cand cei doi „patroni” se pupau si se imbratisau ca cei mai buni prieteni in hotelu’ lu’ Copos! Cam asa e si cu politica Aradeana…

    Teoretic avem Primar si opozitie
    Paractic avem un Ghita si-un Dorel
    Fa tu calculele mai departe! 😉

    +11 voturi
    +1
    -1
  3. Asa …Si?…in curtile oamenilor a fost apa, in timp ce ploua..dupa 10 minute cand s-a mai potolit ploaia, s-a refulat apa, a intrat in pamant,etc. e PLOAIE oameni buni, nimic altceva.Oriunde in lume cand ploua torential asa e.La fel si iarna, nu vedeti stiri si din USA cand e potop de zapada?

   0 voturi
   +1
   -1
   • Și dacă în USA se fac bălți la ploi torențiale, înseamnă că la Arad trebuie să acceptăm inundații și când se aruncă o găleată de apă de ploaie? Pe strada mea, după „regenerarea urbană a la falcă” … face pipii un căine? … apare și balta, care nu se „refulează” ci se evaporă de la căldura verii.

    Cu alte cuvinte, după mătăluță, dacă este prost făcut, dar este și pe la alții, atunci … no! suntem la rând cu restul? … și n-avem de ce ne plânge. Nu-i bai că-i de râsul lumii, dar nu suntem singuri, trebuie să fie consolarea arădeanului?
    Te întreb „De ce să nu fim noi cei mai buni? Este interzis să avem cu ce ne mândrii, decât să ne fie rușine?

    +1 voturi
    +1
    -1
   • Binenteles ca este normal sa balteasca apa dupa o ploaie torentiala. Problema e ca in unele zone balteste fiindca canalizarea este prost facuta. Trist e ca autoritatiile locale sunt total dezinteresate. Recent a fost reabilitata portiunea de carosabil din fata Gemi Center. La fel si portiunea din fata pasajului Voinicilor. Nu cred ca vorbim de o lucrare de calitate. Din contra, e socant ca in anul 2018 in Arad aparent nu dispunem de tehnologia necesara efectuarii unor lucrari de calitate. Asfaltul este nou, dar plin de valuri. Trecerile peste liniile de tramvai sunt distruse. Gurile de canal nu sunt la nivel. Eu nu cred ca o persoana privata sau societate privata ar plati sau receptiona asemenea lucrari. Dar cand e vorba de fonduri publice, banii sunt alocati cu dedicatie si fara o supraveghere reala. Inteleg ca nu persoana Gheorghe Falca este neaparat responsabil pentru toate problemele Aradului, dar administratia condusa de dansul in ultimii 14 ani este responsabila.

    +5 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.