joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad invită cetățenii să-și facă glasul auzit, prin completarea „Formularului verde”

  de Special Arad | 15 februarie 2023, 2:57 PM | Știri Arad

  0

  Aradul - vedere aeriană

  Comunicat emis de Primăria Arad: „Soluții Inovative pentru Orașe Verzi este un proiect derulat de UrbanizeHub și cofinanțat din Fondul Social European, prin POCA (Programul Operațional de Capacitate Administrativă) 2014 – 2020. Prin acest proiect inițiatorii proiectului își propun ca prin politici și strategii locale, dar și prin acțiuni concrete, să încurajeze transformarea orașelor Timișoara, Arad, Lugoj și Reșița în orașe verzi și comunități urbane sustenabile.

  La finalul lunii noiembrie 2022, au fost organizate patru workshop-uri împreună cu reprezentanți ai administrațiilor locale și ai societății civile, în urma cărora au fost generate patru planuri pentru fiecare comunitate urbană în parte, cu o serie de recomandări și proiecte de interes pentru dezvoltarea sustenabilă a orașelor.

  A venit momentul ca vocea cetățenilor să se facă auzită, motiv pentru care a fost demarată campania de consultare publică prin care se dorește identificarea investițiilor care ar trebui prioritizate în Municipiul Arad. În acest sens a fost conceput un chestionar, a cărui întrebări vizează 8 dimensiuni: eficiență energetică, iluminat public, mobilitate urbană, managementul deșeurilor, digitalizare, dezvoltare urbană verde, educație și implicare.

  Participați la modelarea orașului Arad prin completarea chestionarului”, transmite Primăria Arad.

  Chestionarul îl puteți comleta accesând ACEST link.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.