La Aradul aspirant la titlul de Capitală Verde și asfaltul e verde!

  de Raluca Medeleanu | 10 februarie 2021, 8:49 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  Dacă tot e la modă să vorbim mai mereu despre „oraș verde”, „capitală verde”, „mașini verzi”, eh, bine, de ce nu am putea vorbi și despre „asfalt verde”? Arădenii se gândesc mereu la mediu, așa că pe DN7, la ieșirea din municipiu spre autostrada A1 au plantat răsaduri și acum a răsărit verdeața.

  Glumim, râdem, însă gestul celui sau celei care a pus verdeață în gropile formate în asfaltul de pe carosabil e un mesaj mai mult decât evident pentru autoritățile locale: ne-am cam săturat de lucrări de proastă calitate care se distrug mai repede decât ai zice „pește”.

   

  (Foto: Florin Sarmală / grupul TRAFIC – ARAD, Facebook)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.