vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad direcționează 200.000 lei către Spitalul Judeţean

  de Special Arad | 6 iulie 2017, 3:30 PM | Administraţie

  0

  În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad pe 2017, Primăria Arad va transfera suma de 200 000 lei Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă Arad în vederea finanţării cheltuielilor curente din domeniul sănătăţii.
  Transferul vine în urma solicitării celei mari unităţi spitaliceşti din judeţ de a aloca urgent fonduri pentru reparaţii curente la Secţia de Urologie. La finele lunii mai, Direcţia de Sănătate Publică Arad a decis suspendarea temporară a activităţii Blocului Operator Urologie întrucât acesta nu corespundea normelor igienico-sanitare.
  Lucrările care vor fi realizate la Secţia de Urologie, din Piaţa Mihai Viteazul, sunt: schimbarea/remodelarea circuitelor medicale, schimbarea caloriferelor, implicit a instalaţiei de încălzire care nu a mai fost schimbată de cel puţin 40 de ani, igienizarea şi placarea sălilor de operaţii/pregătire pacienţi, pregătire instrumentar, modificări interioare în structura uşoară cu pereţi de rigips, reparaţiile tuturor geamurilor secţiei etc.

  Menţionăm că redeschiderea Blocului Operator Urologie este condiţionată de executarea acestor lucrări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.