joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primar: „Naziştii au ucis 10.000 de civili în Mariupol, ocupanţii ruşi au ucis peste 20.000 de locuitori ai Mariupolului în două luni”

  de Special Arad | 1 mai 2022, 10:53 AM | Internaţional

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  În două luni de când asediază Mariupol, armata rusă a ucis de două ori mai mulți oameni decât naziștii în cei doi ani de ocupare a orașului, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a spus primarul localităţii, Vadim Boicenko.

  În doi ani, naziştii au ucis 10.000 de civili în Mariupol. Ocupanţii ruşi au ucis peste 20.000 de locuitori ai Mariupolului în două luni.

  Peste 40.000 de oameni au fost deportaţi forţat. Acesta este unul dintre cele mai grave genocide împotriva civililor din istoria modernă. Armata rusă ne distruge cu intenţie şi fără milă oraşul şi locuitorii săi„, a spus Boicenko.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.