Primar condamnat la zece ani de închisoare pentru fraudarea fondurilor europene!

  de - | 4 octombrie 2019, 10:43 AM | Naţional

  0

  Pedeapsă record pentru fraudarea fondurilor europene accesate prin APIA! Tribunalul Caraș-Severin l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea, aceasta reprezentând cea mai grea pedeapsă primită până acum pentru fraudarea fondurilor europene accesate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea, a fost găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunilor de folosirea sau prezentarea cu rea credinţă de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta a avut ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene, în formă continuată, nu mai puțin de 22 acte materiale, precum și pentru complicitate la aceeași infracțiune comisă de alte persoane, scrie expressdebanat.ro.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.