duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prima sesiune a fondurilor nerambursabile „județene”: UTA și ICIM și-au tăiat partea

  de Dan Lazăr | 28 aprilie 2023, 6:34 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  1

  Un fond de 900.000 de lei este destinat promovării sportului de performanță de către Consiliul Județean Arad, prin Centrul de Cultură al Județului Arad (CCJA), distribuit ca finanțare nerambursabilă structurilor sportive din județul nostru, pe baza unor proiecte.

  Rezultatele afișare vineri pe site-ul CCJA au confirmat susținerea pentru fotbal și baschet fete, care au primit cele mai mari sume. Fotbaliștii de la UTA au avut un proiect pentru care s-au aprobat 210.000 lei, în timp ce proiectul baschetbalistelor de la FCC Baschet UAV Arad a fost recompensat cu 150.000 lei.

  Iată rezultatele primei sesiuni de finanțare din 2023:

  Promovare-sport-de-performanta-2023-Sesiunea-I (2)

  Citește și: Bani pentru sportul arădean: UTA va încasa cea mai mare sumă, urmată pe „podium” de CS Baschet și CS Atletico! Vezi fondurile primite de la Primărie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru 37 de grupări ( asociații, cluburi ) sportive – majoritate niște adunături fantome – s-au votat niște bani publici. Ei au cerut cât au cerut și au primit cât au primit,
   Dar chiar și așa aleșii arădenilor cunosc aceste asociații/cluburi , cu ce se ocupă, la ce folosesc banii ( n o ș t r i i ) ? Sau cel puțin pot ENUMERA 25 la sută dintre cele 37 de grupări ?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.