Update 4Prima conferință de presă, înainte de șampanie, a proaspătului ales președinte, Cionca! Vezi ce scoruri au obținut vicepreședinții Boghicevici și Bâlcea (VIDEO)

  de Special Arad | 22 June 2016, 9:30 AM | Știri Arad

  6

  Știri Arad. Fostul primar al orașului Pecica și deputat în parlamentul României în perioada 2008-2012, Iustin Cionca, va fi desemnat azi președinte al Consiliului Județean Arad, cu votul a minim 18 consilieri județeni (PNL + UDMR) dintre cei 33 care compun acest for decizional al Aradului.

  Începând cu ora 10, în sala „Vasile Goldiș” a CJ Arad, în prezența unui reprezentant al Prefecturii, președintele va fi ales cu votul (secret) al consilierilor, urmând ca aceeași procedură… secretă… să fie folosită și pentru stabilirea celor doi vicepreședinți, anunțați deja de Partidul Național Liberal: Claudia Boghicevici și Sergiu Bâlcea.

  Reamintim componența CJ Arad, în urma alegerilor de la începutul lunii: PNL – 16 consilieri, PSD -11, UDMR-2, ALDE -2, PMP-2.

  UPDATE:

  În urmă cu trei minute, consilierii județeni l-au desemnat președinte al CJA pe Isutin Cionca. Acesta a primit 21 de voturi, în timp ce contracandidatul său, pesedistul Florin Tripa, a strâns doar 12. Ceea ce înseamnă că alături de PSD a mai votat doar un singur consilier.

  UPDATE 2:

  Claudia Boghicevici a fost aleasă vicepreședinte al Consiliului Județean Arad cu 21 de voturi, același număr ca și în cazul președintelui ales. Contracandidatul acesteia, Marius Sulincean (PSD) a obținut 12 voturi.

  UPDATE 3: Sergiu Bâlcea este al doilea vicepreședinte, acesta obținând 20 de voturi.

  UPDATE 4:  După încheierea ședinței în care s-au ales cei doi vicepreședinți, președintele CJA Iustin Cionca, alături de cei doi vicepreședinți, a ținut o conferință de presă în care a expus cele 12 puncte pe care acesta dorește să le atingă. Acesta menționează că se va ține câte o conferință de presă pentru fiecare punct, iar acestea nu vor fi prezidate de el ci de către un expert în domeniul repectiv .

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa-l duca falca acasa sa-i serveasca masa. Am pus-o pentru urmatorii 4 ani. L-as pune sa-si publice diplomele destudii ca sa poata orice aradea sa-si dea cu parerea. Ma consolez cu gindul ca si celelalte alternative erau de aceiasi valoare. Poane ne ajuta DNA-ul.

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Sa-l duca falca acasa sa-i serveasca masa. Am pus-o pentru urmatorii 4 ani. L-as pune sa-si publice diplomele de studii si foaia matricola ca sa poata orice aradean sa-si dea cu parerea. Ma consolez cu gindul ca si celelalte alternative erau de aceiasi valoare. Poate ne ajuta DNA-ul.

   +9 voturi
   +1
   -1
  3. … la capat de linie, de aici nu ne ramane decat sa mergem la vale fara frane, fara onoare, fara minte, fara …Asta este situatia reala si starea urbei, a cetatii.Ruina, decadenta, prostie, hotie, nepasare.Nici macar salvrea individuala nu mai poate remedia putreziciunea societatii aradene.R.I.P Arad!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.