duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele PSD Arad – inculpat în „Dosarul șpăgilor din Vama Nădlac 2”. Audierile sunt blocate deoarece Dorel Căprar a cerut recuzarea procurorului de caz

  de Special Arad | 20 decembrie 2019, 1:22 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Deputatul Dorel Căprar, președinte al filialei Arad a PSD, a fost convocat în această dimineață la sediul DNA Timișoara, acolo unde a fost anunțat că i s-a schimbat calitatea din suspect în inculpat în dosarul de corupție legat de mita de la Nădlac 2.

  Căprar este acuzat de procurori că „ar fi pretins și acceptat ca două dintre posturi să fie ocupate în schimbul sumei de câte 5.000 de euro fiecare, pretinzând ca banii să fie remiși în mod direct la casieria organizației județene de partid”.

  Dorel Căprar este acuzat de 12 infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, două infracțiuni de complicitate la luare de mită, trei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

  Conform pressalert.ro, la un moment dat, audierile în dosarul de corupție au fost blocate, deoarece deputatul Căprar, prin intermediul avocatului, a transmis pe fax o cerere de recuzare a procurorului de caz și a șefului serviciului DNA Timișoara. Anchetatorii au aflat de acest document după ce lui Căprar i s-a adus la cunoștință calitate de inculpat, dar acum toate activitățile sunt blocate.

  Deputatul PSD Arad Florin Tripa a venit la sediul DNA, dar nu poate fi audiat, avocații inculpaților din dosar așteaptă acum soluționarea cererii de recuzare, cere trebuie făcută de structura centrală a DNA.

   

  Foto: Pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Caprare, cand intri la mititica ?! Oricum, cariera ta la PSD Arad si in Parlamentul Romaniei s-a dus dracului ! A rividerci, dupa ce iesi de la zuhaus, roaga-te de Falca sa le spuna la aia de la LUXten sa te reangajeze pe postul detinut anterior, acela de schimbator de becuri stradale !

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.