duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Premierul britanic a făcut vâlvă in Scoția. Mai multe persoane au reclamat la poliţie vizita premierului

  de - | 28 ianuarie 2021, 11:11 PM | Internaţional

  0

  Mai mulţi scoţieni au reclamat la poliţie vizita premierului britanic Boris Johnson în ţara lor, aceasta având loc în timp ce o nouă tulpină de coronavirus umblă prin Marea Britanie și restul Europei, potrivit dpa.

  Poliţia scoţiană a confirmat că a primit câteva reclamaţii cu privire la vizita întreprinsă joi de Boris Johnson. „Am primit un număr mic de reclamaţii cu privire la vizita premierului Boris Johnson în Scoţia”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.

  „Aceasta este o vizită de lucru în calitatea sa oficială de premier şi noi abordăm evenimentul în mod corespunzător”, a adăugat purtătorul de cuvânt, refuzând să precizeze câte apeluri telefonice a primit poliţia din partea unor persoane ce reclamau această vizită.

  Potrivit agenţiei de ştiri PA, în timpul acestei deplasări Boris Johnson a vizitat forţele armate care organizau un centru de vaccinare în Glasgow.

  Mai multe detalii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.