Premierea elevilor, profesorilor si conducerii Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” Arad

  de Mihai Todoca | 3 iunie 2018, 12:02 PM | Educaţie

  0

  Campanie lansată de către ISJ Arad pentru premierea elevilor, profesorilor si conducerii unităților școlare.

  În data de, 31.05.2018, la Școala Gimnaziala “Avram Iancu” Arad, într-un cadru festiv, a avut loc premierea elevilor, profesorilor coordonatori și a directorilor care au participat la manifestările cultural-artistice organizate de către ISJ Arad, în anul școlar 2017-2018.
  Premierea a fost făcută de către doamna ispector școlar general Anca Stoenescu, care a oferit diplome elevilor, profesorilor coordonatori implicați, precum și conducerii unității, respectiv domnul director Stana Petru Titus și doamna director adjunct Muscă Simona.
  Premiile au fost oferite în mod special membrilor ansamblului folcloric “Mărunțica”, coordonat de către doamnele profesoare: Covaci-Stoițescu Sabina, Furman Raluca, Hanc Mihaela și domnul profesor Farcașiu Lucian, care au răspuns prezent la toate solicitările ISJ Arad, legate de sărbătoarea națională și Ziua Eroilor. Printre elevii premiați s-au numărat și elevii clasei a III-a C, coordonați de către doamna prof. înv. primar Nițu Melania Maria, care au participat la manifestările prilejuite de Ziua Armatei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.