Și-a cunoscut ucigașul pe facebook. Filmul unei crime care s-a încheiat la Arad

  de - | 2 October 2021, 12:07 PM | Regional

  0

  (foto: arhivă digi24)

  Femeia găsită ucisă pe Calea Borşului este din judeţul Cluj şi şi-a cunoscut ucigaşul pe reţelele de socializare. Ea a venit la Oradea ca să-l cunoască personal pe bărbatul care, în final, a ucis-o.

  Potrivit unor surse judiciare, victima avea 40 de ani, absolventă a două facultăţi şi cu o stare materială bună. Ea a fost ademenită de cel care este acuzat de uciderea ei, Szabo Aurel, un bărbat în vârstă de 43 ani, să vină la Oradea pentru a se cunoaşte personal, cei doi petrecând ziua de marţi în oraş.

  Pe Calea Borşului, femeia şi bărbatul au ajuns, marți, 28 septembrie, cu puţin înainte de ora 17.

  „Inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuţit, provocându-i plăgi înţepate/tăiate. Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân, determinându-i decesul”, a explicat, vineri, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

  Detaliile legate de motivul pentru care individul a ucis-o pe femeie nu au fost date, încă, publicităţii. Procurorul a ţinut, însă, să precizeze „că în mod eronat victima a fost prezentată ca fiind o persoană de moravuri uşoare”.

  Aşa cum a anunţat BIHOREANUL, joi, 30 septembrie, autorul a fost reţinut de anchetatori, după ce a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Arad, şi în aceeaşi zi a fost arestat, pentru 30 de zile, de Tribunalul Bihor, la propunerea procurorilor.

  Szabo Aurel este recidivist, având de-a lungul anilor mai multe condamnări pentru furturi, dar şi două procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt, respectiv conducerea unui vehicul fără permis.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.