Pompierii se luptă de peste 15 ore pentru a stinge incendiul izbucnit marți seară la fabrica de la Topoloveni

  de Special Arad | 10 ianuarie 2018, 10:56 AM | Naţional

  0

  Pompierii se luptă de peste 15 ore pentru a stinge incendiul ce a izbucnit marţi seara la două hale de producţie a alimentelor de la fabrica milionarului Mohammad Murad din Topoloveni, judeţul Argeş. Un pompier a fost rănit, starea acestuia fiind stabilă.

  Focul de la fabrica de la Topoloveni a pornit de la o friteuză industrială, iar incendiul s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins. Unul dintre zecile de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului de la Topoloveni a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng, în timpul intervenţiei. Pompierul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală.

  ”Incendiul nu este stins nici acum. Se lucrează pentru stingerea unor focare în interior, întrucât sunt locuri greu accesibile, mai sunt câteva focare şi există şi pericol de prăbuşire al plafonului. Mai avem o singură maşină la faţa locului. Starea colegului rănit este stabilă. Suprafaţa afectată de incendiu este de 3.000 de metri pătraţi. Două dintre cele şase hale au fost distruse. Se lucrează pentru stingerea incendiului de aseară de la ora 18”, a precizat pentru Adevărul Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Video de azi noapte cu incendiul de la fabrică:

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad