marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii locali arădeni vor fi prezenți în oraș pentru a fluidiza traficul rutier în perioada Sărbătorilor Pascale

  de Special Arad | 4 aprilie 2018, 8:12 AM | Știri Arad

  0

  În intervalul 02.04.2018 – 08.04.2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice vor aplica măsuri suplimentare, pentru a asigura fluența traficului, prin prezența activă a personalului din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice. Acţiunea are ca scop creşterea nivelului de siguranță a participanților la trafic și decongestionarea traficului în zonele aglomerate, unde există riscul producerii unor evenimente rutiere nedorite.

  Pe tot parcursul perioadei precizate, polițiștii locali din cadrul serviciului vor fi prezenți în vederea fluidizării traficului rutier și pietonal în zona  – Piața Mihai Viteazul și Piața Drapelului, dar și în alte zone unde se va impune acțiunea lor.

  Polițiștii locali vor contribui la buna desfășurare a ceremoniilor religioase organizate cu prilejul Sărbătorilor Pascale prin  fluidizarea traficului rutier și pietonal.  Astfel, în Noaptea de Înviere (07.04.2018 – 08.04.2018), pe parcursul desfăşurării slujbei religioase, polițiștii locali din cadrul serviciului vor fluidiza și vor restricționa traficul rutier și pietonal în următoarele zone: str. Petru Rareș intersecție cu str. Războieni (biserica din cartierul Grădiște), Calea Timișoarei intersecție cu str. Cibinului și str. Ana Ipătescu cu str. Castanilor (biserica din cartierul Aradul Nou) și str. Dr. Cornel Radu (biserica din zona 300 Micălaca).

  De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică au intensificat controalele în zonele aglomerate ale Municipiului (piețe, magazine, centre comerciale), în scopul reducerii gradului  infracțional și îndepărtării cerșetorilor și persoanelor fără adăpost, participând astfel la menținerea unui climat de siguranță în cadrul comunității locale.

  Poliţiştii locali vor asigura ordinea şi liniştea publică în zona de desfăşurare a Târgului de Primăvară 2018.

  În data de 06.04.2018 (Vinerea Mare), polițiștii locali cu atribuții pe linia ordinii și liniștii publice vor acționa în proximitatea Pieței Mihai Viteazul, Piața Catedralei și Piața Fortuna, în vederea asigurării ordinii și liniștii publice și prevenirii unor fapte de natură infracțională.

  În Noaptea de Înviere, polițiștii locali vor menține ordinea și liniștea publică în

  zonele din proximitatea bisericilor, în acest sens, vor acționa în zona bisericii din cartierul Grădiște, la biserica din cartierul Aradul Nou, dar și la biserica din zona 300 – Micălaca. Duminică, 8.04.2018, efective de politişti locali cu atribuții pe linia

  ordinii și liniștii publice vor fi prezenţi la Biserica  Ortodoxă Grădişte, Biserica Ortodoxă Micălaca (zona 300) şi Biserica Ortodoxă Sânicolau Mic.

  În acest context, aflându-ne în perioada sărbătorilor, le recomandăm cetățenilor, să fie preventivi, disciplinați, să fie atenți la hoții de buzunare, să manifeste o atenție sporită la volan, să  circule cu prudență și să respecte regulile de conviețuire socială și de circulație rutieră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.