joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția Locală buzoiană va apela la concedieri, după ce peste 200 de polițiști locali au avut salariile tăiate

  de - | 26 martie 2021, 10:02 PM | Naţional

  0

  Poliţiştii locali din municipiul Buzău vor avea un program de patru zile pe săptămână, şi nu cinci, ca până acum, iar salariile le vor tăiate cu 25 la sută.

  Decizia a fost adoptată în şedinţa de joi a Consiliului Local Buzău, iar măsura îi vizează pe 230 de poliţişti locali din serviciul de pază al şcolilor şi grădiniţelor.

  Propunerea municipalităţii a stârnit dezbateri aprinse între consilierii Opoziţiei, pe de-o parte, şi conducerea Primăriei Buzău, de cealaltă parte.

  Conducerea Poliţiei Locale Buzău invocă motive economice în decizia de reducere a salariilor poliţiştilor locali de la paza şcolilor şi grădiniţelor.

  Primarul Constantin Toma a intervenit şi el în timpul dezbaterilor pentru a aminti că Poliţia Locală din Buzău este supradimensionată şi că intnţionează, în acest an, chiar să concedieze o parte dintre poliţiştii locali.

  Aşa cum era de aşteptat, proiectul propus de edilul Constantin Toma a trecut la vot, PSD având majoritate lejeră în Consiliul Local Buzău.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.