joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția din Chicago va folosi soluția Samsung DeX în vehicule

  de Special Arad | 2 septembrie 2019, 8:39 AM | Internaţional | IT

  0

  (foto: SamMobile.com)

  După deputații din Colorado, SUA și poliția din Chicago folosește tehnologiile Samsung pentru a oferi ofițerilor care patrulează acces mai rapid și facil la diferite informații. Chicago Police Department -Departamentul de Poliție din Chicago (CPD) a realizează un program pilot pentru soluția Samsung DeX în vehicul. Versiunea pe vehicul a platformei Samsung DeX va înlocui calculatoarele din mașinile de poliție. Această implementare a Samsung DeX va fi lansată în districtul 11 ​​al CPD la sfârșitul acestui an.

  Samsung DeX le permite utilizatorilor să conecteze dispozitivele Galaxy la un display extern, tastatură și mouse pentru a utiliza aplicațiile telefonului într-un mediu de tip desktop, pentru o productivitate sporită. Numele „DeX” vine le la „Desktop eXperience”. În viitor Samsung DeX se va putea conecta wireless la smartphone-uri.

  Capacități mai mari de procesare de date la un cost redus, este scopul acestui program. Chicago Police Department folosește Samsung DeX în vehicul pentru a vedea dacă este suficient de eficient pentru a înlocui calculatoarele de poliție iar primii respondenți vor fi chiar ofițerii ce vor folosi Samsung DeX. În cadrul programului, ofițerii participanți vor putea accesa aplicații de poliție pe ecranul vehiculului lor montat pe bord, pur și simplu prin andocarea smartphone-urilor lor Samsung Galaxy, conform SamMobile.

  Superintendentul CPD, Eddie Johnson, a declarat că peste jumătate dintre ofițeri au deja un smartphone Samsung din dotarea poliției. „Ideea este de a oferi ofițerilor tot ce au nevoie pentru a prelucra o scenă sau pentru a răspunde la un incident din mână, imediat”, a adăugat Eddie Johnson. Vă reamintim că smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy S9 / S9+, seria Galaxy S10, Galaxy Note 8 și Note 9 au fost certificate de National Information Assurance Partnership (NIAP) pentru a fi folosite de departamentele federale ale SUA.

  Platforma DeX va permite, de asemenea, ofițerilor să îndeplinească sarcini precum accesarea expedierii asistate de computer și alte sisteme CPD pentru a efectua verificări de fond și rapoarte complete. De asemenea, pot să atașeze imediat orice fotografie sau înregistrare video pe care o fac cu telefoanele lor.

  După cum subliniază Jonathan Lewin, șeful Biroului Servicii tehnice CPD, Samsung DeX economisește timp și bani. „Această soluție, creează într-adevăr un ecosistem care ia toată tehnologia și o pune la dispoziția ofițerilor de pe stradă în timp real și costuri semnificativ mai mici decât până acum”. Potrivit Samsung, cu soluția DeX în vehicul agenții de poliție ar putea economisi mai mult de 32% în costurile operaționale la nivelul unui an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.