Ca să facă loc membrilor suplimentari ai echipajului, polițiștii au „aruncat” de pe avion un medic | VIDEO

  de - | 11 April 2017, 7:10 AM | Internaţional

  0

  Incident șocant la bordul unui avion al companiei United Airlines, care urma să realizeze o cursă internă Chicago-Louisville. Un pasager a fost dat afară din aeronavă în mod brutal de polițiști, relatează Știrile ProTV, citând ABC News.

  Potrivit companiei United Airlines, s-a luat o decizie de ultim moment ca avionul ocupat complet să aibă la bord patru membri suplimentari ai echipajului. Pentru a le face loc acestora, patru pasageri au fost rugați să renunțe voluntar la zbor, în schimbul unei despăgubiri de 800 de dolari.

  Reprezentanții companiei au generat o listă cu patru nume fără a preciza însă criteriile.

  Trei dintre aceștia au ieșit voluntar din avion, al patrulea, din relatările martorilor, un medic care urma să intre în tură la spital a doua zi, a refuzat.

  Bărbatul a fost scos forțat de câțiva polițiști care au făcut exces de zel după ce pasagerul a refuzat să coboare. Când a fost tras de pe scaun s-a lovit cu gura de un mâner și a început să sângereze, spre groaza celorlalți pasageri.

  United Airlines și-a cerut scuze pentru incident, iar polițiștii implicați au fost suspendați temporar.

  Man dragged off United flight in ChicagoVideo appears to show a man being forcibly removed from a United plane by law enforcement in Chicago. United says the man was removed because it needed to send a four-person crew to Louisville, Kentucky to avoid canceling future flights. http://abcn.ws/2nVPnhO

  Posted by ABC News on 10 Aprilie 2017

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.