Atac armat la o paradă de 4 iulie într-o suburbie a orașului Chicago

  de - | 5 iulie 2022, 8:53 AM | Internaţional

  0

  (foto: CBS Chicago / captură video YouTube)

  Un atac armat soldat cu morți și răniți a avut loc luni la o paradă de 4 iulie din suburbia Highland Park a orașului Chicago. Parada a fost întreruptă la circa 10 minute după ce începuse, provocând fuga a sute de oameni.

  Atacatorul de la parada de 4 iulie din suburbia Highland Park a orașului Chicago pare să fi tras în mulțime de pe acoperiș, au declarat oficiali locali, precizând că acesta este încă în libertate dar că nu există indicii că acesta s-a baricadat și a luat ostatici, citați de Reuters.

  Potrivit unor oficiali locali, bilanțul atacului armat a crescut la șase morți și 24 de răniți, scrie Euractiv.ro, citând Agerpres.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.