Pola Zilei: Ce clădiri nu merită de apărat în Arad prin demonstrații organizate de către Andrei Ando la comanda lui Ghiță?

  de Special Arad | 30 iunie 2018, 3:07 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  După ce demonstrația în apărarea Palatului Administrativ s-a terminat așa cum a început, adică fără să știm nimica în plus, am început să medităm – altă treabă oricum n-avem vara în orașul acesta – ce ar mai fi de apărat prin prostia noastră de furia și prostia PSD-ului în Arad.

  Se știe, PSD-ul lui Fifor – că după Dragnea el urmează, nu-i așa? – face tot posibilul să ne ia ultimele clădiri care ne-au mai rămas de la străbuni, Palatul Administrativ fiind doar vârful aisbergului (comparația ține de căldura care va veni și de șlarfii lui Dani Dascălu).

  După cum urmează, cam astea ar putea fi:

  Sondaj: Ce clădiri nu merită de apărat în Arad prin demonstrații organizate de către Andrei Ando la comanda lui Ghiță?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu cred ca mai este nimic de spus.

   Cata vreme in loc de cultura, in Arad se incurajeaza in ultima vreme festivalul berii sau caravana Bergenbier,… cred ca se vede nivelul calitativ al administatiei locale.

   Mai vreti ca sa si munceasca,… ? Lor nu le arde de nimic altceva decat de chermeze, daca se poate si publice ca sa ii vada lumea.

   De la Basesc incoace, traim intr-o tara MANELIZATA pana la maduva !

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Trăim într-adevăr o civilizație a vulgului. Dar poate că ăsta e trendul mondial. Nimic de substanță, nimic peren, totul facil, populist, aproximativ și accesibil oricui. Se copiază la greu din Occident, unde afluxul de alogeni de toate felurile și nevoia de modele ieftine au creat o cultură stradală a kitsch-ului și a valorilor îndoielnice. Politicieni de carton, artiști de carton, lideri de carton, job-uri de carton, poate chiar și cetățeni de carton. Asta se cere, asta se promovează, asta avem. Nu văd nicio ieșire, așa cum nici produsele tradiționale nu vor câștiga lupta cu cele contrafăcute, nici cartea cu netul, nici școala cu barul, nici voi cu Falcă. Apropo, văd că mai nou promovați acțiunile puterii locale și vă dați mai mereu la PSD. Da, știu! Promovați ce-i bun și criticați ce-i rău de la fiecare..

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Bine punctat de A Radeanu,
   Din păcate toți politicieni acestei urbe și acestui judet sunt o apa și un pământ nu au venit cu nimic nou sa facă ceva pentru acest județ au fost interesați din nou doar de ciolan alți ajunși acolo de votul comunităților religioase,
   Domnu Fifor aciuit pe la Arad de nu știu ce interese de partid a venit a candidat votaci au votat și dus a fost nu ai mai auzit de el. Doar ca e ministru cu numele ca de condus ministerul tot Dragnea e ca na acest personaj e multiministru.
   Asa ca cine sa ii facă concurenta nesabuitului din fruntea Urbei noastre dragi tovrasului Ghiță Falca?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.