Pola Zilei: Șase motive, plus unul, ca să te vaccinezi

  de E. Nola | 27 November 2021, 11:08 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Eniola Odetunde/Axios)

  Acum o săptămână v-am oferit șapte plus unul ca să nu vă vaccinați.
  Oferta noastră a avut un succes previzibil, chiar dacă nesperat. Cititorii au venit buluc peste ofertă, reacția lor devenind oarecum ambiguă atunci când au văzut despre ce ofertă este vorba.
  Unii, puțini, au înțeles și au râs, alții, mulți, nu și s-au enervat.
  Nu avem ce face, treaba se impune de la sine, trebuie să venim așadar și cu oferta contra, chiar dacă, la o privire mai atentă, cititorul nostru – mult mai decât al lor – va realiza că este vorba de aceeași ofertă.
  Chiar dacă emoția și dezamăgirea săptămâna trecută a fost mare, noi vă sfătuim să luați în serios și această nouă încercare a noastră de a vă pregăti să dați piept cu cel mai distrugător efect al pandemiei: scăderea drastică a nivelului de inteligență și a simțului… umorului la cei atinși de sindrom.
  Nu, nu de virus, ci de sindromul pandemiei…

  Sondaj: Șase motive, plus unul, ca să te vaccinezi

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.