marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei – Să ne vaccinăm și dacă da, de ce nu?

  de E. Nola | 22 mai 2021, 11:33 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: imgbin.com)

  Am ajuns pe verde, cei vaccinați pot pleca unde văd cu ochii, se pare că pandemia dă înapoi, cu toate acestea omenirea rămâne împărțită în două: cei care se vaccinează și cei care nu se.
  Situația este de-a dreptul dramatică, am cunoștință de familii unde disputa ajunge la nivel de soț-soție, unul dintre ei, de obicei soțul, fiind de partea vaccinării, soția împotrivă. Chiar am rămas surprins aflând că parcă femeile se opun mai tare vaccinării decât bărbații, pe de altă parte e oarecum firesc, în fond ele fiind mult mai aproape de izvoarele ființei și a ființării, poate știu sau simt mai bine.
  Teoriile conspiraționiste prind în continuare, chiar dacă prea puțini cred că prin acul acela de abia îl vezi ți se poate introduce în organism un chip prin care – mai ales acum după ce a divorțat de soție – Bill Gates și alții vor afla până și intențiile tale de care încă nu ai habar.
  Cine știe, poate soția lui Bill s-a prins la timp, asta-i explicația divorțului.
  Cântărind, cum am putut noi mai bine, argumentele pro și contra, iată la ce am ajuns, stimați cititori ai noștri, mult mai cititori decât ai lor.
  Nu dați încă cu pietre, avem și noi problemele noastre…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Să ne vaccinăm și dacă da, de ce nu?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.