Marea Britanie nu va mai cere teste Covid celor vaccinați cu schemă completă care vor să intre în țară

  de - | 25 January 2022, 11:56 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Fără teste covid în Marea Britanie, a anunțat Guvernul britanic. Decizia îi privește, însă, doar pe cei vaccinați complet. Ceilalți, sunt obligați în continuare să facă un test înainte de plecare spre Marea Britanie, apoi două teste PCR după sosire şi trebuie să se izoleze timp de 10 zile, informează Europa FM. 

  Semnalul dat de Guvernul de la Londra este acela că țara este deschisă pentru afaceri, deschisă pentru călători, a declarat premierul Boris Johnson.

  Scutirea de test a persoanelor vaccinate care sosesc în Marea Britanie va intra în vigoare pe 11 februarie.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.