marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: La ce vârstă să li se suspende românilor permisul de conducere?

  de E. Nola | 14 februarie 2020, 3:08 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  (foto: vezicatface.ro)

  În ultimele zile au avut loc câteva accidente grave în Arad, cel care a dus la moartea unei femei însărcinate, lovite de o mașină pe trecerea de pietoni, declanșând isteria, având în vedere vârsta șoferului care a fost găsit vinovat de accident.

  Omul avea 79 de ani și chiar nu a mai contat că aproape în același loc s-a întâmplat un alt accident peste o zi, ca norocul, soldat cu răni ușoare pentru pieton, mult mai în vârstă decât șoferul. Pledoaria împotriva șoferilor în vârstă a continuat pe FB și alte platforme în care se exprimă mai nou tot românul.

  Cireașa pe tort a fost așezată de un tânăr politician, membru al Parlamentului, cel care a anunțat că va iniția schimbarea codul rutier privind permisul de conducere al oamenilor în vârstă.

  Cu toate acestea, nimeni nu a sărit în sus când peste câteva zile o femeie în vârsta de 83 de ani a fost prinsă de ușa tramvaiului, căzând sub roți și decedând, vatmanul neatent fiind de doar 44 de ani.

  Având toate acestea în vedere, inclusiv faptul că actualul cod rutier prevede foarte clar condițiile în care cineva are drept de permis în funcție de un examen medical și psihologic periodic, ne punem întrebarea ce zice cititorul nostru, așa cum știți, mult mai circulat decât al lor, despre această problemă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: La ce vârstă să li se suspende românilor permisul de conducere?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.