Pola Zilei: În definitiv și la urma urmei, unde să se amplaseze monumentul Marii Uniri?

  de Special Arad | 24 februarie 2018, 11:49 AM | Pola Zilei

  6

  Cu toate că ne-am mai ocupat de chestiune, iată bălmăjeala administrativă a frumoasei dar părăginitei noastre urbe o aduce din nou în actualitate.

  După ce, din varii motive, au fost aruncate la lada de gunoi a istoriei două locații anterioare – lacul Pădurice și Piața Mare – la sfârșitul acestei luni – numa’ să se grăbească că luna aceasta are doar 28 de zile! – o brigadă de agitație complexă, în frunte cu „artistul plastic” Codre, autorul colacului împletit după o idee originală a lui Brâncuși, ne va vizita să stabilească la urgență locația.

  Primarele nostru susține – nu-i nicio noutate – că cele două locații au căzut definitiv, așa încât obeliscul împletit, mai înalt ca orice clădire din Aradul clasic, va avea o nouă amplasare, nu se știe încă unde, dar în mod sigur în Arad undeva.

  Mânați de aceste idei și presupuneri, ne-am pus și noi mintea la lucru, încercând cu ajutorul Dumneavoastră, stimații noștri cititori, în mod sigur mai deștepți decât comisia, să oferim câteva alternative.

  Sondaj: În definitiv și la urma urmei, unde să se amplaseze monumentul Marii Uniri?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.