marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce a fost suspendată Carmen Lucuța din fruntea spitalului județean?

  de E. Nola | 9 mai 2020, 10:43 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Și nu oricum, ci pe șapte zile.

  Ce poate face contabila ei, cea care i-a luat locul, în locul contabilei suspendate în această săptămână până la expirarea stării de urgență?

  Iată niște întrebări pe care orice jurnalist și cetățean care se respectă trebuie să și-o pună în situația în care directoarea spitalului mai avea câteva luni până la terminarea mandatului, nemaivorbind de faptul că nu s-a invocat niciun motiv concret care a dus la această suspendare, o anticameră la demitere de fapt. Desigur, cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat la Arad la începutul pandemiei, atunci când dezorganizarea era în floare, Aradul ajungând în elita celor loviți de coronavirus în România.

  Și cine să plătească? Așa cum ne-am obișnuit din cele mai vechi timpuri, acarul Păun, omul acela, știți, pe care tu l-ai pus acolo, tu îl schimbi dacă nu schimbă el macazul.

  Cu alte cuvinte, cu cât înaintăm mai adânc și departe în problemă, întrebările se înmulțesc, așa încât vi le oferim și Dumneavoastră, stimați cititori ai noștri, mult mai limpezi la cap ca ai lor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce a fost suspendată Carmen Lucuța din fruntea spitalului județean?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.