Update E oficial! Carmen Lucuța a fost suspendată pentru 7 zile din funcția de manager de la Spitalul Județean. Noul manager este tot un economist

  de Andrei Fuliaș | 8 mai 2020, 1:18 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  În urmă cu doar câteva minute, Special Arad a aflat, pe surse, că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis să dea curs, PARȚIAL, adresei DSP Arad, adresă prin care este cerută demiterea economistului Carmen Lucuța din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Spunem „parțial” fiindcă, din informațiile noastre, ministrul nu a demis-o pe Carmen Lucuța din funcția de manager, ci doar a suspendat-o pe perioada stării de urgență, adică pe o perioadă de 7 zile.

  Totodată, aflăm că, în locul lui Lucuța, va fi numit tot un economist. Este vorba despre Florina Iustina Ionescu, actual director economic al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Evident, Florina Ionescu va ocupa postul de manager al SCJU Arad sub formă de interimat, urmând ca la finalul stării de urgență pe post să revină Carmen Lucuța. Desigur, dacă nu se mai schimbă ceva până atunci.

  UPDATE

  Între timp, a venit și confirmarea oficială din partea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, prin care este anunțată suspendarea lui Carmen Lucuța și numirea în funcția de manager interimar a Florinei Ionescu.

  „Ec. Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, a fost suspendată astăzi din funcție, prin Ordin de Ministru.
  Începând de astăzi, ec. Florina Ionescu, director financiar-contabil în cadrul SCJU Arad a fost numită, prin Ordin de Ministru manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pe perioada situației de urgență instituită în condițiile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004 cu modificările și completările ulterioare”, transmite purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Incredibil la ce nivel de ipocrizie se poate ajunge. „Daţi-mi voie! Daţi-mi voie! […] Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica, ori să nu se revizuiască primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale. Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”.
   Nenea Iancu este actual!!
   Pentru 7 zile probabil ca aceasta doamna este cea mai calificata sa administreze SCJUA pe timp de criza sanitara. om urmari cu interes. Vine ziua votului……sa nu uitati!!!

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Lucuta era îngrozitor de slabă și incapabilă pentru un asemenea post, dar și asta e la fel. De fapt, toți sunt la fel la nivel de Arad. In toate instituțiile sunt oameni slabi pregătiți care nu au nicio tangență cu postul și sunt puși pe linie politică a PNL-ului. Ăsta e adevărul, de aia totul merge prost. Spitalul județean nu e în stare să aibe un site web funcțional demn de secolul 21, darămite să managerieze o epidemie. Cu cine? Cu Onel? Cu Cionca? Absolvenți de licee de 2 lei și alea greu terminate, cu facultăți locale de 2 lei făcute la seral in unele cazuri și pus pe posturi de partid.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.