miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Dar cu stejarul ce au avut?

  de E. Nola | 3 iunie 2023, 9:39 AM | Pola Zilei

  4

  Având în vedere că evenimentul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii cutremurate, ne-am putea gândi la ceva serios.

  Numai că, luată la întrebări de presă și chiar de o minusculă parte a opiniei publice, răspunsurile administrației n-au amintit cutremurul printre motivele sau cauzele tăierii stejarului din parcul Eminescu. De altfel, treaba nu a fost clarificată ca lumea nici până acum, nu știm cât de bolnav era stejarul, dacă mai putea trăi mult și bine, administrația zice că era un pericol, ceilalți, inclusiv specialiști în domeniu, zic că pericolul este doar în capul celor din administrație.

  Înainte de toate în cel al lui Bibi, pădurar la bază, dar care mai nou, pe lângă rondurile sale, umblă la tot felul de adunări și happeninguri cu oamenii din cartiere sau copiii adunați de 1 Iunie.

  Adevărul e că treaba este încurcată rău, în fond era un stejar deosebit, chiar luminat noaptea, iar dacă voiau să-l păstreze viu și spectaculos, aveau, zicem noi, pădurari amatori, nenumărate soluții. Așa cum se poate vedea asta prin alte părți, unde edilii sunt parcă mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor.

  Așa că, având în vedere toate astea și multe altele, vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai pădurari decât ai lor, ce părere aveți, oare de ce nu se mai înțelege administrația Aradului nici cu natura nevorbitoare?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Dar cu stejarul ce au avut?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte sugestivă poza eu cred ca l-au tăiat pt că au putut. La fel cum au eutanasiat pt ca au putut 500 de câini în doi ani culmea unii angajații de la adăpostul public se revendică pocăiți.
   Dar se știe ca banii nu au miros nici confesiune religioasă.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Sunt mulți copaci uscați, bolnavi pe mal, în parcuri, dar mai bine tăiem copacii sănătoși. Cât e malul de lung, trandafirii se sufocă în buruieni, dar noi tăiem copacii sănătoși. În alte orașe, în alte țări, arborii seculari sunt îngrijiți, ocrotiți, noi dăm cu ei de pământ. Cred că acest gest poate fi numit crimă ecologică.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.