Pola Zilei: Cum să ne revenim în repriza a doua, acum, în prag de toamnă?

  de E. Nola | 11 September 2021, 10:36 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Cristina Bibarț, la meciul UTA - Rapid

  În timp ce UTA marchează de două ori pe final, noi, ăștialalți, arădeni care nu am apucat pe stadion, nici altundeva, avem tot timpul să ne gândim la toamna care a venit și la iarna care se pregătește.
  Mai exact, ni se pregătește, având în vedere jocul la ofsaid al supermanului Florin Cîțu, secondat magistral de cel care ne este președinte, indiferent dacă știm sau nu. Pentru că în timp ce partidele aflate la guvernare sunt ocupate cu jocul ancestral românesc, na-ți-o ție că ți-am dres-o, prețurile cresc fără oprire, euro-ul e bine, mersi, peste cinci lei, iar dacă lucrurile nu se opresc, există riscul să ieșim din iarnă precum puiul acela tăiat în copilărie de bunica, imediat după ce a fost scos din apă clocotită.
  Revenind la UTA, cea care rămâne singura noastră speranță, punem întrebarea arădeanului mult mai deștept decât cel care stă la televizor delectându-se cu Florin Cîțu și puzderia de inteligenți care comentează. Și chiar dacă am uitat de mult întrebarea, tot vă întrebăm: Ce-i de făcut?

  Sondaj: Cum să ne revenim în repriza a doua, acum, în prag de toamnă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.