duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine să fie primar de Zilele Aradului?

  de E. Nola | 13 august 2022, 9:28 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Văzând bâlbâielile recente la nivelul conducerii superioare a orașului, ne-am gândit că ar trebui introdus și la noi obiceiul ancestral al înlocuirii momentane și simbolice a „regelui” cu saltimbancul său mult iubit.
  S-a practicat mult în evul mediu, s-a păstrat și până acum, mai ales de sărbători, alegerea unui oarecare în locul înalt cu pricina. Iar în zilele când ”regele” este înlocuit cu alter-egoul său umoristic, legile se schimbă, devin posibile lucruri până atunci imposibile, lumea poate apela la acest primar în cazul nostru de câteva zile. Șă-i spună tot ce îl doare, tot ce ar dori, să audă astfel prin ricoșeu și primarul cel real.
  În cazul nostru este cam evident că Bibi este depășit de evenimente, nu mai știe unde să dea și unde să nu dea banii, unde să meargă și unde să se abțină. Cu unul ales pentru zece zile aceste probleme s-ar rezolva, s-ar putea duce unde dorește, chiar și în pădure, nimeni nu ar mai avea treabă cu zaiafetul de pe UTA sau lipsa banilor pentru pentru Filarmonică.
  De restul nici nu mai vorbim, încă e vacanță, iar iarna este departe, așa că ia vedeți, ai noștri mai cu umor decât cei ai lor, cine ar putea fi primarul-clown potrivit de Zilele Aradului?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine să fie primar de Zilele Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.