sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine să fie noul director al Bibliotecii Județene?

  de E. Nola | 20 februarie 2021, 2:24 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere faptul că Doru Sinaci este vizat pentru funcția de subprefect, se pune marea problemă a înlocuirii sale la Biblioteca Județeană.

  Nu este o chestiune fără importanță, așa cum cred unii, se vede și la Oradea ce rol important poate juca o Bibliotecă Județeană dacă este folosită cum trebuie. Adică nu pentru păstrat și citit cărți și alte tipărituri, ci pentru a patrona activități și evenimente despre care lumea nu trebuie să știe prea mult, în fond ce e mult, strică. E vorba și de bani, desigur, o Bibliotecă Județeană poate fi un canal perfect pentru banii care curg dinspre bobor spre partide și buzunarele lor. Nimeni nu-i are treaba, cine se mai duce în aceste zile la bibliotecă să citească sau să împrumute cărți?

  Așa că, este evident, în locul lui Sinaci trebuie un alt soldat de partid, chiar dacă nu va avea ușurința acestuia la scris și la citit.

  Pornind de la aceste considerații, facem și noi câteva propuneri, că doară n-o fi foc.

  Nu de alta, dar cam așa se termină cu bibliotecile, mai ales acum în vremea ecranelor care au înlocuit cărțile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine să fie noul director al Bibliotecii Județene?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.