Pola Zilei: Cine este de vină pentru tragedia oribilă de la Caracal?

  de E. Nola | 27 iulie 2019, 11:57 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Caracalul are de mult un loc bine așezat în mitologia românească.

  Chiar dacă, după cum ni se povestește, acolo s-a răsturnat în vremuri imemoriale un car, nimic nu pare să explice oroarea care s-a întâmplat deunăzi acolo.

  Povestea este simplă și cu atât mai tragică: răpită de un psihopat, o tânâră, de fapt o fetiță, a sunat degeaba la 112 de trei ori, până când au intervenit autoritățile a fost prea târziu, dementul reușind în acest timp de câteva ore să-si termine macabra îndeletnicire.

  Opinia publică, prin Facebook, desigur, a explodat pur și simplu, în frunte cu analiștii nației, cautând, pe bună dreptate, vinovații. Și cum se întâmplă în astfel de cazuri, revolta în fața inexplicabilului a luat forme demăsurate, mergând până la a cere demisia guvernului, o nouă revoluție, un nou regim, o nouă țară.

  Înțelegând revolta, remarcând oroarea, noi vă întrebăm și pe dumneavoastră, stimații noștri cititori, poate mai echilibrați ca ceilalți, ce părere aveți, cine este de vină, cine trebuie să răspundă, ce este de făcut?

  Sondaj: Cine este de vină pentru tragedia oribilă de la Caracal?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.