joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine a manipulat sondajul cu, pardon, catindații la Primărie?

  de E. Nola | 11 mai 2024, 9:51 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Cu mare grijă la ce și cum spunem, fiindcă de acum suntem și oficial în campanie electorală, vă întrebăm pe voi, ai noștri, mult mai de campanie ca ai lor, ce părere aveți: cine a fost? Sau putea să fie? Sau să nu fie…

  E vorba de manipularea sondajului apărut în cea mai veche publicație cotidiană din Arad, cu două zile înaintea declanșării oficiale a campaniei pentru alegerile din 9 Mai. În care, pe lângă deputații pentru Parlamentul European, vom alege și pe cei care ne vor reprezenta în administrațiile locale, în frunte cu primarul Aradului, respectiv președintele Consiliului Județean.

  Pentru că, da, ei ne interesează în primul rând, n-avem noi treabă cu cei doi, eventual trei care se duc la Bruxelles sau Bruscles în pronunție locală și stau degeaba acolo pe un salariu lunar pe care aici l-ar câștiga într-un an poate. Fără șpagă, normal.

  Deci, ia vedeți, de ce, cum și cine s-a gândit să vă fraierească din start, oferindu-vă niște cifre de sondaj așa, să vă iasă din cap să-i mai votați și pe alții. Noi avem idei și presupuneri, dar ne interesează mai ales părerea Dumnevoastră.
  Vă așteptăm și în comentarii. Și încă ceva: la noi se poate vota multiplu, trebuie să treceți doar de pe o sculă pe alta. Chiar vă rugăm. Iar dacă folosiți și roboți, nicio problemă: ne descurcăm noi, ia vedeți variantele:

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine a manipulat sondajul cu, pardon, catindații la Primărie?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.