PNL aruncă Regina în tratativele cu USR pentru postul de viceprimar

  de Mihai Todoca | 11 februarie 2021, 7:37 PM | Pamflet

  1

  Într-o postare pe facebook, consilierul județean Răzvan Anghel din partea USR ilustrează cum camionul care se face responsabil de ridicarea mașinilor parcate abuziv de prin Arad le blochează microbuzul USR.

  Ceea ce nu știe domnia sa este că de fapt, asta e o mutare de șah din partea PNL în ceea ce privește tratativele pentru postul de viceprimar. Unii ar spune că e o mutare riscantă din partea PNL, deoarece acel camion nu este orice fel de camion, ci este chiar Tanti Rodica, Regina Șoselelor și Parcărilor. Cum spuneam, este o mutare riscantă, dar în același timp și o demonstrație de putere aruncând în luptă regina.

  Rămâne de văzut ce va face microbuzul USR, calul de bătaie când vine vorba de deplasări ale membrilor USR, însă având în vedere că la telefonul Recons e greu să suni și să spui că te-a blocat tocmai Recons, s-ar putea să avem parte azi de un șah etern, adică remiză. Acum să vedem cine e alb și cine e negru.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.