luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Playtech App: Floatify, notificări inteligente pe Android

  de Special Arad | 5 august 2014, 4:44 PM | IT

  0

  În fiecare marți, playtech.ro vă oferă aplicația săptămânii. Aplicația săptămânii este Floatify, un soft de Android care îți arată notificările mai bine ca pe iOS… aproape.

  Centrul de notificări de pe Android este foarte bun, dar se activează prin swipe din partea superioară a ecranului. Mulți ar dori să poată vedea notificările direct pe ecran, să citească subiectul unui mail sau să vadă cine le-a dat un mesaj și să meargă mai departe.

  Floatify se instalează pe telefoanele cu Android și notificările apar în stilul Android L. Floatify e cam cea mai bună soluție până când puteți instala versiunea finală a noului sistem de operare de la Google.

  floatifyNotificările apar în partea superioară a ecranului și puteți să le acționați chiar și când ecranul este pornit. De asemenea, putem să extindem o notificare pentru a citi mai mult din ea sau să răspundem la un mail direct de pe ecranul principal.

  Practic, vă prezentăm această aplicație pentru că economisește timp, iar pe noi ne ajută atunci când o folosim pe telefon să răspundem direct, fără a intra în meniu sau într-o altă aplicație.

  Cum se folosește Floatify?

  După instalare, Floatify va fi accesată și în primul rând trebuie să o porniți. De asemenea, bifați Status Bar Notification și Autostart, pentru ca Floatify să fie prezentă mereu după ce porniți telefonul.

  Floatify vă va duce automat în meniul de permisiuni pentru notificări. Trebuie să bifați ca Floatify să aibă acces la notificările tuturor aplicațiilor. Nu vă îngrijorați că programul vă va deranja sesiunile de Gaming, pentru că are smart blacklist, care previne orice notificare în timpul jocurilor.

  Notificările au mai multe aspecte. Primul este cel de Google Now și Android L, dar puteți schimba culoarea lor.

  Poate părea complicat, dar instalați și SideControl de la Jawomo. Această aplicație vă activează părțile laterale ale telefonului pentru a pune acolo controale rapide printr-un swipe.

  De asemenea, varianta gratuită a lui Floatify e limitată pe alocuri. Varianta Pro costă 7,4 lei. Nu uitați, când o să folosiți Floatify, duceți-vă în meniul de setări, la Notifications și selectați peste All Notifications Popup, pentru a funcționa această aplicație.

  Floatify gratuit în Play Store. 

  Floatify Pro Key

  Side Control

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.