sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În atenția celor care au aplicația Special Arad pe telefon (sau urmează să o descarce). A apărut versiunea 1.3.0. Iată ce ai de făcut! | TUTORIAL

  de Redacția Special Arad | 14 iunie 2024, 10:38 AM | Special | Știri Arad

  0

  Echipa Special Arad lucrează constant la îmbunătățirea aplicațiilor Special Arad, dezvoltate pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare iOS (Apple) și Android (Samsung, Huawei etc.), pe care le găsiți – în caz că nu le aveți descărcate deja – în App Store sau în Google Play. Vă anunțăm că a apărut versiunea 1.3.0, dar pentru a primi notificări de fiecare dată când apare o știre pe specialarad.ro, vă rugăm să urmați următorii pași simpli.

  Precizăm că notificările sunt opționale, cititorii care au descărcat aplicația Special Arad având posibilitatea să selecteze categoriile de știri (Știri Arad, Investigații, Opinii, Sport, Cultură, Reportaj, IT etc.) din care doresc să primească notificări pe telefon.

  Scuzele de rigoare: ieri, cei care au aplicația Special Arad descărcată au primit mai multe mesaje deodată despre această nouă versiune și despre posibilitatea alegerii categoriilor pentru notificări. Ne cerem scuze, din cauza unui bug, mesajul a fost trimis în avalanșă.

  Iată cum puteți alege categoriile de știri pentru notificări:

  •  Dacă nu aveți aplicația descărcată pe telefon, mai întâi intrați pe App Store sau Google Play – în funcție de sistemul de operare a telefonului mobil – și apăsați butonul DOWNLOAD (sau „Descarcă”);

  •  Dacă aveți deja descărcată aplicația, tot pe App Store sau Google Play – în funcție de sistemul de operare a telefonului mobil – apăsați butonul UPDATE (sau „Actualizează”). După actualizare, apăsați OPEN (sau „Deschide”);

  update open

  •  Pe aplicația deschisă, ar trebui să vă apară următorul mesaj:

  mesaj aplicatie

  • Apăsați butonul „Continuă”, după care:

  1. Apăsați butonul de meniu (cele trei liniuțe orizontale)

  1 meniu

  2. Apăsași butonul „Notificări”

  notificari

  3. Selectați preferințele dvs., respectiv categoriile de știri din care doriți să primiți notificări pe telefon de fiecare dată când apare o știre nouă / articol nou.

  preferinte notificari

  4. Apăsați butonul „Salvează”.

  Asta e tot.

  Vă mulțumim și vă mai reamintim că aplicațiile sunt constant actualizate / îmbunătățite. Ocazional, vă vom informa dacă apar noutăți și dacă e nevoie să actualizați aplicația din App Store sau Google Play.

  De asemenea, așteptăm sugestii de la cititorii noștri cu privire la aplicațiile de telefon Special Arad, pe adresa de mail [email protected] sau în comentarii la acest articol, mai jos.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.