sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hidroelectrica a lansat ieri aplicațiile pentru sistemele Android și iOS. Astăzi, 3 octombrie… sunt în mentenanță

  de Alin Olteanu | 3 octombrie 2023, 9:24 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Mii de consumatori așteaptă de mai bine de un an de zile să le ajungă facturile la energie electrică de la Hidroelectrica.  Unii se laudă (acesta este termenul potrivit) că au început să primească, că pot să plătească în tranșe, alții.. mai au de așteptat.

  Mare a fost bucuria unora, ieri, când Hidroelectrica a lansat aplicațiile pentru telefoanele mobile și tablete.

  Hidroelectrica a anunțat ieri lansarea aplicației „iHidro”

  Anunțul celor de la compania de stat care a înregistrat în ultimii doi ani o creștere fantastică a numărului de clienți casnici (pe bună dreptate, având în vedere prețul mic al curentului electric) a sunat așa:

  Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

  Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică.

  Printre caracteristicile cheie ale aplicației iHidro se numără:

  • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
  • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.
  • Secțiuni Utile: Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:
   • Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
   • Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
   • Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
   • Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

  Pentru a descărca aplicația iHidro, vă rugăm să vizitați Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul dvs. de operare.

  Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din Romania și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național, fiind o companie vitală pentru un sector strategic, cu implicații în siguranța națională. Compania exploatează un număr de 187 de centrale, cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW”.

  Frumos, nu? În rând cu lumea civilizată… Însă, astăzi aplicația e în mentenanță că… așa e la noi, la români. Orice minune nu ține mai mult de 24 de ore sau mai puțin.

  Să sperăm că specialiștii Hidroelectrica vor rezolva problema în scurt timp, astfel că unii dintre noi să reușească să afle cât au de plată.

   

  Citește și: Hidroelectrica, amendată cu 400.000 de lei pentru că nu trimite la timp facturile clienților

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aplicația a fost dezvoltată de către specialiști în inginerie software din Statele Unite. Datorită diferenței de fus orar, aceștia lucrează la îmbunătățirea aplicației în timpul zilei pentru România. Aceasta este supusă unor teste intensive pentru a asigura performanța sa optimă.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.