Piept de pui cu creveți și lapte de cocos





Site-ul Reteteculinarepentrutoti.com ne recomandă să încercăm o rețetă exotică, care nu este deloc greu de făcut.
Ingrediente: 200 g piept de pui deozat și fără piele, 200 g creveți decorticați, 1 ardei gras roșu, 2 cepe mici, 2 căței de usturoi, 2-3 cm ghimbir, 2 roșii, 200 ml lapte de cocos, 1 lingură zeamă de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, câte ½ linguriță curry, curcuma, ghimbir praf, coriandru și chimen măcinate, piper Sechuan
Mod de preparare:
Tăiem carnea cubulețe și o amestecăm împreună cu creveții cu condimentele. O marinăm la frigider 1 oră.
Curățăm și tăiem mărunt ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul și roșiile.
Călim în ulei ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul până se înmoaie. Adăugăm carnea și roșiile, amestecăm 2-3 min., apoi creveții, zeama de lămâie și laptele de cocos. Dăm 2-3 clocote. Servim cu orez sălbatic fiert simplu în apă cu sare.
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este