Piață de lemne de peste 4 milioane de lei, pe strada Poetului

  de Special Arad | 14 august 2019, 7:47 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Municipiul Arad finanţează din bugetul local obiectivul de investiţie “Amenajare Piaţă de Lemne, str.Poetului”, cu o suprafaţă a incintei de 18.017 mp.

  Lucrările acestui obiectiv de investiţie includ: platformă rutieră din beton (8300 mp), platforme din pavaj pentru expunerea materialului lemnos destinat construcţiilor sau lemnelor pentru foc (2750 mp); parcări autocamioane; parcări autoturisme clienţi. Piaţa de Lemne va fi dotată cu rezervor PSI cu staţie de pompare şi hidranţi exterior, container administrativ, grupuri sanitare pentru cumpărători şi cabină de pază. De asemenea, va beneficia de iluminat exterior, instalaţie supraveghere video şi împrejmuirea incintei.

  Valoarea contractului de amenajare este de 4.403.397,67 lei, cu o perioadă de implementare de 6 luni, termenul de predare fiind 30 septembrie 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.