Peste 110.000 noi doze de ser Moderna au ajuns în țară

  de - | 14 iulie 2021, 7:58 PM | Naţional | Sănătate

  0

  112.800 doze de vaccin Moderna au ajuns miercuri în România și vor fi stocate în depozitul Companiei Nationale “Unifarm” SA, potrivit CNCAV.

  Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin sunt aduse în București pe cale terestră. Dozele vor fi depozitate la Compania Natională “Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

  Până în prezent, 1.479.600 de doze Moderna au fost recepționate, iar 722.188 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.