duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 11.000 de cartușe cu muniție letală, confiscate de polițiști după două percheziții domiciliare

  de Special Arad | 16 decembrie 2021, 1:00 PM | Naţional

  0

  Comunicat. La data de 15 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Cluj au efectuat 2 percheziții domiciliare, în Turda, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, bănuit că ar deține muniție letală fără drept.

  În urma perchezițiilor, au fost descoperite peste 11.000 de cartușe, de diferite tipuri și calibre, întreaga muniție letală fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor. În continuare, sunt desfășurate activități specifice, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

  Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul Compartimentul Criminalistic Turda.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.